همشهری آنلاین: املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم‌های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم‌های شاغل کم وقت است.

آشنایی با روش تهیه املت هندی
  • مواد لازم برای تهیه املت هندی:

تخم مرغ 3 عدد

کره آب شده یا روغن 4 قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند خرد شده 3 عدد

گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز خرد شده 3 قاشق مرباخوری

زردچوبه کمی

شیر يك قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

 

املت هندی

  • طرز تهیه املت هندی:

تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهی‌تابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

منبع : khorasannews.com

کد خبر 312203

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha